Coronavirus
Groen Search|Coaching is al jaren succesvol in het maken van de juiste fit tussen kandidaat en opdrachtgever en in het coachen van kandidaten.
Executive search, Groen Search|Coaching, Coach, Coaching, loopbaan- en ontwikkelingscoach, Carriere, Baan, Technology, Industrie, Entertainment, FMCG, Professional Services, Commercieel, Eindverantwoordelijk, Frederique Groen-Dudok de Wit
16915
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16915,bridge-core-3.1.7,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Coronavirus

Het zijn spannende en onzekere tijden voor iedereen. Het Coronavirus en de daartegen genomen maatregelen hebben een grote impact op ons allemaal. Natuurlijk de zorgen over onze gezondheid maar tegelijk liggen maatschappelijke en economische activiteiten grotendeels stil.

 

Hierdoor ontstaan nieuwe zorgen en vragen: Kan ik mijn baan behouden? Ik ben op zoek naar een nieuwe baan, gaat dat nu wel lukken? Door de crisis zijn deze vragen relevanter dan ooit.

 

Coaching

Gelukkig gaat mijn loopbaancoaching door. Op locatie, uiteraard gepaste afstand, of via Skype of Zoom kan ik je met je vragen helpen.

Heb je behoefte aan antwoord op een korte vraag dan kan dit ook, ik sta voor je klaar voor een loopbaantraject maar ook voor een urgente coachingvraag.