Groen Coaching - effectieve en succesvolle (loopbaan)coaching
Groen Coaching richt zich op kandidaten in de ‘Mid Career’ fase, rond de 40-50+ en onderscheidt zich door de combinatie van zakelijkheid en gevoel.
Frédérique Groen-Dudok de Wit, Search|Coaching, Executive search, Coach, Coaching, Loopbaan- en ontwikkelingscoach, Carriere, Baan, Technology, Industrie, Entertainment, FMCG, Professional Services, Commercieel, Eindverantwoordelijk
16121
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16121,bridge-core-3.0.5,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Groen Coaching

Ik krijg energie van het begeleiden van mensen van werk naar werk!
De terugkoppeling die ik van mijn cliënten krijg is dat ik niet alleen een luisterende coach maar tevens een gericht adviseur ben. De combinatie van zakelijkheid en gevoel onderscheiden mij van anderen die zich met (loopbaan)coaching bezighouden.

 

Door mijn meer dan 25 jaar Executive Search ervaring en 10 jaar ervaring als coach, zie ik het belang van het hebben van werk dat past bij jouw authentieke zelf. Om te weten wat je echt wil, is het nodig je ware aard of identiteit te kennen. Als je jezelf kent, kun je keuzes maken die echt bij je passen. Bepalen wat je werkelijk denkt en voelt vergt zelfreflectie. Tijdens mijn coachingstraject ontdekken cliënten waarin zij uniek zijn en wat ze willen bereiken.

 

Ik ben erop gericht mijn cliënten effectiever en bewuster een vervolgkeuze te laten maken. Door te reflecteren wordt de zelfkennis vergroot zodat de wegen naar verandering ontdekt worden en zo doelen kunnen worden gerealiseerd.

 

Groen Coaching richt zich op kandidaten in de ‘Mid Career’ fase, rond de 40-50+ en Young Professionals die op zoek zijn naar richting in hun carrière.

 

Tevens ben ik als Associated Partner verbonden aan Jonathan Warner, een gespecialiseerd adviesbureau dat zich exclusief richt op de advisering van de top van organisaties.