Kandidaten - Groen Search|Coaching: voor een volgende carrièstap
Kandidaten, op zoek zijn naar een volgende carrièrestap, zijn bij Groen Search|Coaching welkom. Vanzelfsprekend zijn wij professioneel, integer en discreet.
Groen Search|Coaching, Frederique Groen-Dudok de Wit, Executive search, Coach, Coaching, Loopbaan- en ontwikkelingscoach, Carrière, Baan, Technology, Industrie, Entertainment, FMCG, Professional Services, Commercieel, Eindverantwoordelijk,
16117
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16117,bridge-core-3.0.5,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Kandidaten

Coaching

Ben je nieuwsgierig naar de activiteiten van Groen Coaching? Bel dan gerust of stuur een mailbericht met cv naar mijn emailadres.

Een traject start altijd met een vrijblijvende eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek krijg je een goed beeld van wie ik ben en hoe ik werk. Vragen over mijn traject worden beantwoord en doelstellingen verkend en vastgesteld; wat wil ik bereiken en wat wil ik dat de coaching mij oplevert? Met die doelstellingen gaan we vervolgens aan de slag.

 

Search

Wanneer je op zoek bent naar een volgende stap in je carrière is je cv bij ons welkom. Stuur een mailbericht. Wij zullen een realistische inschatting maken in hoeverre ervaring en achtergrond aansluiten op de functies die wij doorgaans in portefeuille hebben.

Iedere vraag wordt bij Groen Search|Coaching serieus genomen, je kunt een oprechte feedback verwachten over jouw presentatie en mogelijkheden.

Vanzelfsprekend is Groen Search|Coaching professioneel, integer en discreet. Wij begrijpen dat het cruciaal is dat de informatie die wij ontvangen vertrouwelijk blijft. Deze zal nooit met anderen gedeeld worden tenzij daarvoor voorafgaand toestemming is gegeven.

Onlangs gerealiseerde plaatsingen door Groen Search|Coaching

FunctieSector
CIO/CTOICT
CFOIndustry
CIOConsultancy
DirecteurFacility Services
Marketing ManagerTechnology
Global Manager Talent AcquisitionConsumer Electronics
HR DirecteurIndustry
Sales ManagerTechnology
Commercieel ManagerFMCG
CEOEntertainment
Business Development ManagerFarmaceuticals
CFORetail
Marketing ManagerLeisure
PA CEOConsumer Electronics
Formule ManagerTechnology
HR Business PartnerFMCG
Business Development ManagerTechnology
Sales ManagerConsumer Electronics
Cloud Solution Consultant IT
Digital Communications & PR Manager Farmaceuticals
Key Account Manager Farmaceuticals
Product Manager Farmaceuticals
Business Development Manager Farmaceuticals
CMO (Chief Merchandising Officer)Retail
International Category Manager FMCG
COOHigh Tech familiebedrijf
HR ManagerHigh Tech Familiebedrijf
Global Category DirectorFMCG
CEOOpleidings Centrum